Η εταιρεία

  /  Η εταιρεία

Καλωσορίσατε στην Μπιτσόπουλος Bakery!

Μια εταιρεία που έχει καθιερωθεί στον χώρο της αρτοποιίας, επιδιώκοντας να προσφέρει όχι μόνον προϊόντα αρτοποιίας αλλά και μια εμπειρία γεύσης και ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς.

Οι εγκαταστάσεις μας, βρίσκονται στο κέντρο της δράσης μας, υποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας προς την τοπική κοινότητα. Μέσα από τη βιοτεχνική μας μονάδα παραγωγής, παρέχουμε αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες μαζικής εστίασης, εστιατορίων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, υπεραγορών και εταιρειών catering τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η δέσμευση προς την ποιότητα. Η εφαρμογή του συστήματος υγιεινής ISO 22000:2005 είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου παραγωγής μας, ενώ οι προμηθευτές μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την αρτιότητα των πρώτων υλών.

Με έναν ιδιωτικό στόλο φορτηγών κατάψυξης, καλύπτουμε καθημερινά τις ανάγκες της Αττικής, διασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση των προϊόντων κατά τη μεταφορά. Συνεργαζόμαστε επίσης με επιλεγμένα πρακτορεία διανομής για τις παραδόσεις σε επαρχεία και νησιά, ενώ οι τοπικοί αντιπρόσωποί μας είναι εκεί για να διευκολύνουν την αλληλεπίδρασή μας με τις τοπικές κοινότητες.

Η Μπιτσόπουλος Bakery, με παράδοση που εκτείνεται σε τρεις γενιές, συνεχίζει να εξελίσσεται με τεχνογνωσία και εμπειρία. Προσφέρουμε όχι μόνο προϊόντα αλλά και ένα ταξίδι στη γαστρονομία, με προσεγμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν την αγάπη μας για την αρτοποιία και την παράδοση. Καλωσορίστε στην Μπιτσόπουλος Bakery, όπου η ποιότητα γίνεται γεύση, και η γεύση γίνεται εμπειρία.

m
m

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρική πολιτική

της εταιρείας ZEIΔΩΡΟΣ ΓΗ ΜΟΝ ΙΚΕ.

Δείτε την πιστοποίησης της εταιρείας

ZEIΔΩΡΟΣ ΓΗ ΜΟΝ ΙΚΕ κατά το ISO22000