Μπρουσκέτες με ψωμάκι Country Club Ταρτάρ μοσχάρι με τζατζίκι παντζάρι

Υλικά για το ταρτάρ:

1 κ.τγ καπνιστό αλάτι
1/2 χυμό από ένα lime
1/2 κ.τγ πιπέρι καγιέν
1/2 τ.τγ σκόνη μουστάρδας
1 κ.σ Worcestershire sauce
1 κ.σ ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
3-4 gr τριμμένο καπνιστό τυρί

Υλικά για το τζατζίκι:

1 παντζάρι (ψημμένο η βρασμένο)
2-3 κ.σ γιαούρτι
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ λευκό βαλσάμικο ξύδι
Αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε τα υλικά για το ταρτάρ σε ένα μπολ. Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κυβάκια και το βάζουμε στο μπολ. Μαρινάρουμε για 3 με 4 λεπτά. Βάζουμε όλα τα υλικά για το τζατζίκι σε ένα μπλέντερ εκτός από το γιαούρτι και τα χτυπάμε (οχι πολύ, να μην γίνει πουρές).

Έπειτα, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι και διορθώνουμε σε αλάτι ξύδι και πιπέρι.

Φριγανίζουμε μία φετα Country Club και αλείφουμε το τζατζίκι, έπειτα προσθέτουμε το ταρτάρ και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!